Produtky LD SEATING

LD SEATING patří mezi přední výrobce kancelářského sedacího nábytku v České republice a celé střední Evropě. Historie této společnosti sahá do roku 1993, kdy byla založena v Boskovicích na Moravě jako rodinná firma se zaměřením na sedací nábytek.

V prvních letech tato společnost sedací nábytek dovážela, a to především z Itálie. V průběhu dalších let se firma LD Seating postupně stala výrobcem kancelářského sezení s vlastním vývojem a moderním výrobním a logistickým areálem.

Díky obchodním zastoupením v Německu, Francii, Polsku, Rumunsku a na Ukrajině  je velká část produkce určena pro zahraniční trh. V zahraničí židle LD Seating vynikají nad konkurencí zejména svou kvalitou, designem a cenou. Výsledky svého vývoje společnost LD Seating každoročně prezentuje na výstavě ORGATEC v Kolíně nad Rýnem.

Doprava Zdarma
Showroom

Moderní kancelářská židle STREAM 285-SYS vyniká výbornou ergonomií, pohodlím, širokou nabídkou nastavení. Vhodná jak pro menší, tak vyšší postavy. Nejprodávanější židle od předního výrobce LD Sating.

Doprava Zdarma

Kancelářská židle Storm 550-N2-SYS přináší jedinečnou kombinaci moderního designu, kvality provedení a ergonomie. Provedení efekt hliník.

Doprava Zdarma
Showroom

Moderní kancelářská židle STREAM 280-SYS, která vyniká výbornou ergonomií a pohodlím. Pomocí synchronní mechaniky si snadno nastavíte židli individuálně právě pro Vás.

Doprava Zdarma

Kancelářské židle Look 270-AT vyniká propracovanými moderními tvary a vynikající ergonomií. Plnohodnotná AT synchronní mechanika s posuvem sedáku. Výškově nastavitelná bederní podpora. Opěrák čalouněný samonosnou síťovanou ve vybrané barvě. Přední český výrobce LD Seating. Prodloužená záruka 5 let.

Doprava Zdarma

Kancelářská židle Storm 545-N2-SYS přináší jedinečnou kombinaci moderního designu, kvality provedení a ergonomie. Provedení efekt hliník.

Doprava Zdarma

Moderní kancelářská židle STREAM 285-SY, která vyniká výbornou ergonomií a pohodlím.

Doprava Zdarma

Kancelářské židle Look 370-AT vyniká propracovanými moderními tvary a vynikající ergonomií. Plnohodnotná AT synchronní mechanika s posuvem sedáku. Výškově nastavitelná bederní podpora. Přední část opěráku čalouněná, zadní část se samonosnou síťovinou. Přední český výrobce LD Seating. Prodloužená záruka 5 let.

Doprava Zdarma

Kancelářské židle Look 271-AT vyniká propracovanými moderními tvary a vynikající ergonomií. Plnohodnotná AT synchronní mechanika s posuvem sedáku. Výškově nastavitelná bederní podpora. Opěrák čalouněný samonosnou síťovanou ve vybrané barvě. Přední český výrobce LD Seating. Prodloužená záruka 5 let.

Doprava Zdarma

Kancelářské židle Look 371-AT vyniká propracovanými moderními tvary a vynikající ergonomií. Plnohodnotná AT synchronní mechanika s posuvem sedáku. Výškově nastavitelná bederní podpora. Přední část opěráku čalouněná, zadní část se samonosnou síťovinou. Přední český výrobce LD Seating. Prodloužená záruka 5 let.

Doprava Zdarma
Showroom

Bezkonkurenčně nejúspěšnější model židle Lyra 235-SYS střední třídy na českém trhu posledních 10 let.

Doprava Zdarma

Luxusní křeslo Element 430-SYS pro vysoký komfort sezení a pohledný design do moderní kanceláře. Osazeno synchronní mechanikou SYS s komfortním bočním nastavením tuhosti opěráku. Navrženo a vyrobeno českým výrobcem LD Seating.

Doprava Zdarma

Moderní kancelářská židle STREAM 280-SY, která vyniká výbornou ergonomií a pohodlím. Možnost nastavení individuálně na postavu pomocí polohovatelného sedáku i opěráku.

Doprava Zdarma

Konferenční židle Theo 262-Z s pérovou konstrukcí z oceli zaujme svým kompaktním designem stejně jako širokým výběrem materiálového i barevného čalounění. Výběr ze 3 kovových provedení.

Doprava Zdarma

Elegantní nadčasové designové provedení konferenčního křesla Laser 682 zaujme svým originálním komfortním návrhem stejně tak jako širokou škálou možností čalounění.

Doprava Zdarma

Funkční designové provedení konferenčního křesla Laser 683 zaujme svým originálním komfortním návrhem stejně tak jako širokou škálou možností čalounění.

Time 170 je moderní konferenční židle vynikající svým jednoduchým designem a praktickým funkčním použitím.

Time 160 je moderní konferenční židle vynikající svým jednoduchým designem a praktickým funkčním použitím.

Doprava Zdarma

Time 171 je moderní konferenční židle vynikající svým jednoduchým designem a praktickým funkčním použitím.

Doprava Zdarma

Time 161 je moderní konferenční židle vynikající svým jednoduchým designem a praktickým funkčním použitím.

Konferenční židle Dream 110 vyniká svým jednoduchým a funkčním designem s důrazem na kvalitu provedení od předního českého výrobce LD Seating. Židle je možné pro úsporu prostoru stohovat na sebe. Krycí díly černé.

Doprava Zdarma

Konferenční židle Dream 111 vyniká svým jednoduchým a funkčním designem s důrazem na kvalitu provedení od předního českého výrobce LD Seating. Židle je možné pro úsporu prostoru stohovat na sebe. Krycí díly šedé.

Doprava Zdarma

Řada křesel Polo K-N4 českého výrobce LD Seating nabízí škálu variant podnoží vhodných do designových interiérů.

Doprava Zdarma

Řada křesel Polo+ K-N2 českého výrobce LD Seating nabízí škálu variant podnoží vhodných do designových interiérů.

Doprava Zdarma

Řada křesel Polo+ F80-N6 českého výrobce LD Seating nabízí škálu variant podnoží vhodných do designových interiérů.

Kategorie
Filtr
Podle ceny

 Proč nakupovat v Ergo Interieru?

Tradice
Tradice od roku 2003
Podporujeme české výrobce
Podporujeme české výrobce
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna a showroom
Tradice
Doprava zdarma
Pro nákup nad 3000 Kč