Židle

Ergonomická židle vychází vstříc moderním požadavkům na zdravé sezení. Ergonomie znamená, když máte pocit pohodlí i po 10, 20 letech sezení na kancelářské židli. Ergonomické židle zajišťují dynamické sezení tj. snadnou změnu polohy trupu za stálé podpory zad. Častokrát taková ergonomická židle není pro každého pohodlná ze začátku, protože se naše zdeformované tělo nechce ihned přizpůsobit  ... zobrazit více

Nejvyšší čas přesednout na ergonomické židle

Skoncujte s neustálým poposedáváním a bolestmi zad! Nejmodernější poznatky z oblasti ergonomie sezení a kancelářské práce stály za vznikem těchto unikátních ergonomických židlí. Unikátní je naše ergonomická židle svou variabilitou nastavení. Srdcem každé moderní ergonomické židle musí být kvalitní synchronní mechanismus. A ne jinak je tomu i v tomto případě naší ergonomické židle.

Nabízíme ergonomické židle pro vaše zdravé sezení

Ergonomické židle oceníte zejména v kancelářích, provozovnách s časově náročnějším provozem, ale i doma ve svých pracovnách. Tyto ergonomické židle se vyznačují kvalitním zpracováním a použitými materiály. Ergonomická židle je určena pro pohodlné a dlouhé sezení.

Výběr nejvhodnější ergonomické židle

Která ergonomická židle je ta nejlepší - s dlouhou životností a se zárukou zdravého sezení? Ta ergonomická židle, v které se cítíme pohodlně a zároveň šetří a „posiluje“ naše záda. Právě ergonomická židle nám poskytuje vyšší komfort a prvky dynamického sezení. Výsledkem používání ergonomických židlí je snížená zátěž zádových svalů, menší únava a s tím související vyšší produktivita.

Pokud hledáte dobrou kancelářskou židli v rozumné cenové relaci a nesedíte na židli denně příliš dlouho (2-6h), pak s doporučujeme podívat se na modely: kancelářská židle Canto SP, kancelářská židle Ruben, kancelářská židle Edge.

Hledáte-li kancelářkou ergonomickou židli i pro delší sezení (8-10h), pak velmi dobrou volbou z pohledu cena / výkoj jsou modely: kancelářská židle Flexi 1104, kancelářská židle Ruben a kancelářská židle Leaf.

Dáváte-li přednost zdravému a aktivnímu zdravému stylu a hledáte velmi povednou, ergonomickou židli pro správnou oporu pohybového aparátu, pak doporučujeme zdravotní židli Therapia BODY+.

Doprava Zdarma
Sleva 10 % Showroom

Ergonomicky plně vybavená kancelářská židle Victory VI 1401 s vysokým opěrákem. Designově hezky zpracovaná v elegantním černém provedení. V základu posuv sedáku a výškově polohovatelná bederní opěrka.

Doprava Zdarma
Sleva 10 %

Ergonomicky plně vybavená kancelářská židle Victory VI 1411 se středním opěrákem. Designově hezky zpracovaná v elegantním černém provedení. V základu posuv sedáku a výškově polohovatelná bederní opěrka.

Doprava Zdarma
Sleva 10 % Showroom

Ergonomicky plně vybavená kancelářská židle Victory VI 1401 bílá s vysokým opěrákem. Designově hezky zpracovaná v elegantním bílém provedení. V základu posuv sedáku a výškově polohovatelná bederní opěrka.

Doprava Zdarma
Sleva 10 %

Ergonomicky plně vybavená kancelářská židle Victory VI 1411 se středním opěrákem. Designově hezky zpracovaná v elegantním bílém provedení. V základu posuv sedáku a výškově polohovatelná bederní opěrka.

Doprava Zdarma
Sleva 5 %

Kancelářská židle Calypso XL SP4 je novější vylepšený model kancelářské židle Calypso. Vhodná pro vyšší až vysoké postavy.

Doprava Zdarma
Sleva 5 %

Kancelářská židle Calypso XL SP1 je novější vylepšený model kancelářské židle Calypso. Vhodná pro vyšší až vysoké postavy.

Doprava Zdarma
Sleva 5 %

Kancelářská židle Calypso Grand SP1 navazuje na dva úspěšné předchozí modely Calypso a Calypso XL. Vhodná i pro vysoké postavy 180 cm a víc.

Doprava Zdarma
Sleva 5 % Showroom

Síťované kancelářské křeslo Sirius Mesh je určeno pro nejnáročnější uživatele. Vyniká futuristickým designem, jednoduchým centrálním ovládáním a výbornou ergonomií. Síťovaný opěrák, čalouněný sedák.

Doprava Zdarma

Plně ergonomická židle Lyra 235-AT k rychlému dodání. Robustní AT synchronní mechanika s automatickou regulací odporu opěráku podle váhy uživatele. Prodloužená záruka 5 let.

Doprava Zdarma

Plně ergonomická židle Lyra 207-SY k rychlému dodání. Základní synchronní mechanika s regulací odporu opěráku zespodu sedáku. Prodloužená záruka 5 let. Vyrobeno v ČR.

Doprava Zdarma

Komfortní plně ergonomická židle LOOK 270-AT k rychlému dodání. Robustní mechanika AT s automatickou regulací odporu opěráku podle váhy uživatele. Prodloužená záruka 5 let. Vyrobeno v ČR.

Doprava Zdarma

Komfortní plně ergonomická židle LOOK 270-SYS k rychlému dodání. Ověřená plně synchronní mechanika s pohodlnou regulací odporu opěráku ze strany mechaniky. Prodloužená záruka 5 let. Vyrobeno v ČR.

Doprava Zdarma

Studentská i kancelářská židle Novello White - Green navržená pro pohodlné sezení, pro studenty nebo menší postavy. Integrovaná, výškově nastavitelná bederní podpora. Synchronní mechanika. Moderní design a rychlé dodání.

Doprava Zdarma

Studentská i kancelářská židle Novello Black - Grey navržená pro pohodlné sezení, pro studenty nebo menší postavy. Integrovaná, výškově nastavitelná bederní podpora. Synchronní mechanika. Moderní design a rychlé dodání.

Doprava Zdarma

Ekonomicky rozumná kancelářská židle EDGE černá. V základu výškově stavitelná bederní opěrka, polohovatelný opěrák systémem up-down, posuv sedáku. Synchronní mechanismus s několikanásobnou aretací protitlaku opěráku. Elegantní chromový kříž.

Doprava Zdarma

Ekonomicky rozumná kancelářská židle EDGE šedá. V základu výškově stavitelná bederní opěrka, polohovatelný opěrák systémem up-down, posuv sedáku. Synchronní mechanismus s několikanásobnou aretací protitlaku opěráku. Elegantní chromový kříž.

Doprava Zdarma
Showroom

Ergonomická kancelářská židle Leaf 503-SYA inspirovaná přírodou. Synchronní automatickým nastavením tuhosti opěráku. Výškově stavitelný opěrák, polohovatelná hlavová opěrka. Ideální poměr moderní židle za rozumnou cenu.

Doprava Zdarma

Ergonomická kancelářská židle Leaf 503-SYQ inspirovaná přírodou. Synchronní mechanika s rychlo-nastavením tuhosti opěráku. Výškově stavitelný opěrák, polohovatelná hlavová opěrka. Ideální poměr moderní židle za rozumnou cenu.

Doprava Zdarma

Ergonomická kancelářská židle Leaf 504-SYA inspirovaná přírodou. Synchronní automatickým nastavením tuhosti opěráku. Výškově stavitelný opěrák, polohovatelná hlavová opěrka. Ideální poměr moderní židle za rozumnou cenu.

Doprava Zdarma

Ergonomická kancelářská židle Leaf 504-SYQ inspirovaná přírodou. Synchronní mechanika s rychlo-nastavením tuhosti opěráku. Výškově stavitelný opěrák, polohovatelná hlavová opěrka. Ideální poměr moderní židle za rozumnou cenu.

Doprava Zdarma

Ergonomická kancelářská židle Leaf 500-SYA inspirovaná přírodou. Synchronní automatickým nastavením tuhosti opěráku. Výškově stavitelný opěrák, polohovatelná hlavová opěrka. Ideální poměr moderní židle za rozumnou cenu.

Doprava Zdarma

Ergonomická kancelářská židle Leaf 500-SYQ inspirovaná přírodou. Synchronní mechanika s rychlo-nastavením tuhosti opěráku. Výškově stavitelný opěrák, polohovatelná hlavová opěrka. Ideální poměr moderní židle za rozumnou cenu.

Doprava Zdarma

Ergonomická kancelářská židle Leaf 501-SYA inspirovaná přírodou. Synchronní automatickým nastavením tuhosti opěráku. Výškově stavitelný opěrák, polohovatelná hlavová opěrka. Ideální poměr moderní židle za rozumnou cenu.

Doprava Zdarma

Moderní jednací židle Aoki 2160 PC ALU s područkami. Jednoduchý a přesto propracovaný design. Široký výběr barevného provedení.

Strana 11 z 29  | 689 Židlí
Filtr
Parametry
Barva
Potah opěráku a sedáku
Barva rámu
Barva setu
Maximální nosnost
Výbava
Vyrobeno
Výška postavy
Podle ceny
Značky

 Proč nakupovat v Ergo Interieru?

Tradice
Tradice od roku 2003
Podporujeme české výrobce
Podporujeme české výrobce
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna a showroom
Tradice
Doprava zdarma
Pro nákup nad 3000 Kč