Kancelářské psací stoly a podnože

Ať hledáte pracovní psací stůl do kanceláře nebo na doma. Nebo byste rádi vyzkoušeli práci ve stoje a hledáte výškově nastavitelný stůl. Případně sháníte vhodný dětský psací stůl pro děti do dětského pokoje, pak jste tu správně.

V nabídce najdete šírokou paletu psacích a kancelářských stolů. Standardní šířka od 120-180 cm. Hloubka 60-90 cm. Vybrat si můžete z celé palety barevných dekorů jak stolové desky, tak stolové podnože. Typové stoly v nabídce jsou obvykle skladem k rychlému dodání. Pokud byste nenašli typ a rozměr, který by vyhovoval Vašim potřebám, je možné nechat vyrobit atypický stůl podle Vašich přání a představ.

Za zmíňku stojí i nabídka ergonomických stolů, které mají ergonomicky tvarovanou pracovní desku, která pomáhá odlehčit napětí horních končetin a krční páteře (jako náhrada područek během v případě práce ve stoje).

 

Výškově stavitelný stůl Ergo DL16 160 x 80 cm se značkovým elektrickým dvoumotorovým pohonem umístěným v profilech podnože od dánské firmy Linak.

Výškově stavitelný stůl Ergo DL16 180 x 80 cm se značkovým elektrickým dvoumotorovým pohonem umístěným v profilech podnože od dánské firmy Linak.

Výškově stavitelný stůl Ergo DL14 180 x 80 cm se značkovým elektrickým dvoumotorovým pohonem umístěným v profilech podnože od dánské firmy Linak.

Mechanicky výškově stavitelný stůl Stůl Exact XPV2 120 x 80 cm umožňuje individuální nastavení pracovní desky v rozmezí 68-80 cm. Tento stůl zamezuje hrbení nad pracovním stolem.

Mechanicky výškově stavitelný stůl Stůl XPV2 140 x 80 cm umožňuje individuální nastavení pracovní desky v rozmezí 68-80 cm. Tento stůl zamezuje hrbení nad pracovním stolem.

Mechanicky výškově stavitelný stůl Stůl Exact XPV2 160 x 80 cm umožňuje individuální nastavení pracovní desky v rozmezí 68-80 cm. Tento stůl zamezuje hrbení nad pracovním stolem.

Mechanicky výškově stavitelný stůl Stůl Exact XPV2 200 x 80 cm umožňuje individuální nastavení pracovní desky v rozmezí 68-80 cm. Tento stůl zamezuje hrbení nad pracovním stolem.

Mechanicky výškově stavitelný stůl Stůl Exact XPV2 180 x 80 cm umožňuje individuální nastavení pracovní desky v rozmezí 68-80 cm. Tento stůl zamezuje hrbení nad pracovním stolem.

Mechanické polohování stolu pomocí kličky. Volitelný rozsah zdvihu. Stoly Ergo Traction II 80 × 80 cm jsou určeny jak pro práci vsedě, tak pro práci vestoje.

Mechanické polohování výšky stolu pomocí kličky. Volitelný rozsah zdvihu. Stoly Ergo Traction II 120 × 80 cm jsou určeny jak pro práci vsedě, tak pro práci vestoje.

Mechanické polohování výšky stolu pomocí kličky. Volitelný rozsah zdvihu. Stoly Ergo Traction II 140 × 80 cm jsou určeny jak pro práci vsedě, tak pro práci vestoje.

Mechanické polohování výšky stolu pomocí kličky. Volitelný rozsah zdvihu. Stoly Ergo Traction II 160 × 80 cm jsou určeny jak pro práci vsedě, tak pro práci vestoje.

Mechanické polohování výšky stolu pomocí kličky. Volitelný rozsah zdvihu. Stoly Ergo Traction II 180 × 80 cm jsou určeny jak pro práci vsedě, tak pro práci vestoje.

Elektricky výškově nastavitelný třísegmentový stůl Exvizit Mini 80 x 60 cm představuje nový koncept řešení pracoviště či domácí pracovny s omezenými prostorovými možnostmi.

Elektricky výškově nastavitelný třísegmentový stůl Exvizit Mini 80 x 80 cm představuje nový koncept řešení pracoviště či domácí pracovny s omezenými prostorovými možnostmi.

Doprava Zdarma
Sleva 5 %

Elektricky výškově nastavitelný dvousegmentový stůl Motion Trigon MST 2 60 P je řešení pro ty, kteří preferují možnost střídání práce vestoje a vsedě. Stání při práci slouží jako prevence před zdravotními problémy.

Doprava Zdarma
Sleva 5 %

Elektricky výškově nastavitelný dvousegmentový stůl Motion Trigon MST 2M 60 P je řešení pro ty, kteří preferují možnost střídání práce vestoje a vsedě. Stání při práci slouží jako prevence před zdravotními problémy.

Doprava Zdarma
Sleva 5 %

Elektricky výškově nastavitelný dvousegmentový stůl Motion Trigon MST 2 60 L je řešení pro ty, kteří preferují možnost střídání práce vestoje a vsedě. Stání při práci slouží jako prevence před zdravotními problémy.

Doprava Zdarma
Sleva 5 %

Elektricky výškově nastavitelný dvousegmentový stůl Motion Trigon MST 2M 60 L je řešení pro ty, kteří preferují možnost střídání práce vestoje a vsedě. Stání při práci slouží jako prevence před zdravotními problémy.

Doprava Zdarma
Sleva 5 %

Elektricky výškově nastavitelný dvousegmentový stůl Motion Trigon MST 2 2005 P je řešení pro ty, kteří preferují možnost střídání práce vestoje a vsedě. Stání při práci slouží jako prevence před zdravotními problémy.

Doprava Zdarma
Sleva 5 %

Elektricky výškově nastavitelný dvousegmentový stůl Motion Trigon MST 2M 2005 L je řešení pro ty, kteří preferují možnost střídání práce vestoje a vsedě. Stání při práci slouží jako prevence před zdravotními problémy.

Doprava Zdarma
Sleva 5 %

Elektricky výškově nastavitelný dvousegmentový stůl Motion Trigon MST 2 2005 L je řešení pro ty, kteří preferují možnost střídání práce vestoje a vsedě. Stání při práci slouží jako prevence před zdravotními problémy.

Doprava Zdarma
Sleva 5 %

Elektricky výškově nastavitelný dvousegmentový stůl Motion Trigon MST 2M 2005 P je řešení pro ty, kteří preferují možnost střídání práce vestoje a vsedě. Stání při práci slouží jako prevence před zdravotními problémy.

Doprava Zdarma
Sleva 5 %

Elektricky výškově nastavitelný třísegmentový stůl Motion Trigon MST 3 2005 L je řešení pro ty, kteří preferují možnost střídání práce vestoje a vsedě. Stání při práci slouží jako prevence před zdravotními problémy.

Filtr
Parametry
Barva
Šířka stolu
Hloubka stolu
Barva setu
Polohování
Produktová řada
Rozsah zdvihu
Šířka
Vyrobeno
Hloubka
Kabelové průchodky
Podle ceny
Značky

 Proč nakupovat v Ergo Interieru?

Tradice
Tradice od roku 2003
Podporujeme české výrobce
Podporujeme české výrobce
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna a showroom
Tradice
Doprava zdarma
Pro nákup nad 3000 Kč