Produtky PROWORK

 

Prowork, firma s dlouholetou tradicí v oblasti ergonomie

Výrobce Prowork je jedna z předních českých firem, která se zabývá výrobou kancelářských a manažerských křesel vyšší třídy. Mezi hlavní doménu patří výroba ergonomických a zdravotních židlí Therapia, které exportují do několika zemí Evropy.

Prowoek je firma s dlouhou tradicí v oblasti ergonomie. Vznikla již v roce 1995. Od té doby se společnost Prowork neustále vyvíjí a rozšiřuje svou nabídku produktů. Mezi jejich hlavní  produkty patří ergonomické a zdravotní židle Therapia.

Zdravotní židle Therapia jsou navrženy tak, aby podporovaly správné sezení, dýchání, šetrně aktivovaly krevní a lymfatický oběh. Židle Therapia mají patentované biozóny, což jsou speciálně tvarované dotykové oblasti sedáku a opěry podepírající hýždě, bedra, ruce a záda. Zdravotní židle Therapia nabízejí oproti běžným židlím mimořádný rozsah individuálního nastavení a řadu důležitých ergonomických funkcí - posuv sedáku, náklon sedáku, výškově nastavitelný opěrák s integrovaným bederním přífukem, 3D hlavová opěrka a 3D čalouněné područky.... zobrazit více

Co jsou zdravotní židle Therapia?

Zdravotní židle Therapia představují unikátní řešení pro každodenní pohodlí, soustředění na práci a aktivní podporu pohybového aparátu. Zdravotní židle Therapia jsou navrženy tak, aby podporovaly správné dýchání, šetrně aktivovali krevní a lymfatický oběh. Zdravotní židle Therapia jsou navrženy tak, aby podporovaly správné sezení, dýchání, šetrně aktivovaly krevní a lymfatický oběh. Židle Therapia mají patentované biozóny, což jsou speciálně tvarované dotykové oblasti sedáku a opěry podepírající hýždě, bedra, ruce a záda.

Zdravotní židle Therapia nabízejí oproti běžným židlím mimořádný rozsah individuálního nastavení a řadu důležitých ergonomických funkcí - posuv sedáku, náklon sedáku, výškově nastavitelný opěrák s integrovaným bederním přífukem, 3D hlavová opěrka a 3D čalouněné područky.

V nabídce najdete zdravotní židle Therapia Energy+, Therapia Body+, Therapia Sense a nově také Therapia E+ Gamer pro odvážnější jedince a hráče počítačových her.

Proč si vybrat zdravotní židli Therapia?

Zdravotní židli Therapia mají velkou hodnotu pro každého zaměstnanče nebo podnikatele. Židle Therapia nabídne prémiovou kvalitu produktů s 100% ekologickou, ruční výrobou. Výrobce Prowork pečlivě vybírá všechny komponenty. které na zdravotních židlích Therapia najdete. Na některé komponenty výrobce garantuje záruku až 5 let.

 

Doprava Zdarma

Zdravotní židle Therapia ENERGY+ Siena HX52 navazuje na úspěšný model Thrapia ENERGY COM ve zcela novém inovativní a funkčním provedení. Český, patentovaný systém biozón na podporu zdravého sezení. Autorizovaný prodej s prodlouženou zárukou 5 let.

Doprava Zdarma

Zdravotní židle Therapia ENERGY+ Coal HX51 navazuje na úspěšný model Thrapia ENERGY COM ve zcela novém inovativní a funkčním provedení. Český, patentovaný systém biozón na podporu zdravého sezení. Autorizovaný prodej s prodlouženou zárukou 5 let.

Doprava Zdarma

Zdravotní židle Therapia ENERGY+ Black RX50 navazuje na úspěšný model Thrapia ENERGY COM ve zcela novém inovativní a funkčním provedení. Český, patentovaný systém biozón na podporu zdravého sezení. Autorizovaný prodej s prodlouženou zárukou 5 let.

Doprava Zdarma

Ekonomicky rozumná varianta zdravotní židle Therapia Body+ EVO XL. Vychází z modelu Therapia Body+. Patentovaný systém biozón. Precizní ruční výroba českého výrobce. Navrženo ve spolupráci s fyzioterapeuty. Autorizovaný prodej. Prodloužená záruka 5let.

Doprava Zdarma
Showroom

Ergonomická zdravotní židle Therapia Sense Mint HX53/CX20. Základní řada zdravotních židlí Therapia. Decentní opora zad se zachováním komfortního sezení a plnohodnotné ergonomie. Vyzkoušejte na showroomu. Vyrobeno v ČR. Prodloužená záruka 5let.

Doprava Zdarma

Ergonomická, zdravotní židle Therapia Sense Siena HX52/CX20. Základní řada zdravotních židlí Therapia. Decentní opora zad se zachováním komfortního sezení a plnohodnotné ergonomie. Vyzkoušejte na showroomu. Vyrobeno v ČR. Prodloužená záruka 5let.

Doprava Zdarma

Ergonomická, zdravotní židle Therapia Sense Toast HX57/CX20. Základní řada zdravotních židlí Therapia. Decentní opora zad se zachováním komfortního sezení a plnohodnotné ergonomie. Vyzkoušejte na showroomu. Vyrobeno v ČR. Prodloužená záruka 5let.

Doprava Zdarma

Ergonomická, zdravotní židle Therapia Sense Lime HX55/CX20. Základní řada zdravotních židlí Therapia. Decentní opora zad se zachováním komfortního sezení a plnohodnotné ergonomie. Vyzkoušejte na showroomu. Vyrobeno v ČR. Prodloužená záruka 5let.

Doprava Zdarma

Ergonomická, zdravotní židle Therapia Sense Coal HX51/CX18. Základní řada zdravotních židlí Therapia. Decentní opora zad se zachováním komfortního sezení a plnohodnotné ergonomie. Vyzkoušejte na showroomu. Vyrobeno v ČR. Prodloužená záruka 5let.

Doprava Zdarma

Ergonomická, zdravotní židle Therapia Sense Tyrkys HX59/CX16. Základní řada zdravotních židlí Therapia. Decentní opora zad se zachováním komfortního sezení a plnohodnotné ergonomie. Vyzkoušejte na showroomu. Vyrobeno v ČR. Prodloužená záruka 5let.

Doprava Zdarma
Showroom

Ergonomická, zdravotní židle Therapia Sense Cobalt HX58/CX16. Základní řada zdravotních židlí Therapia. Decentní opora zad se zachováním komfortního sezení a plnohodnotné ergonomie. Vyzkoušejte na showroomu. Vyrobeno v ČR. Prodloužená záruka 5let.

Doprava Zdarma

Ergonomická, zdravotní židle Therapia Sense Flamingo HX60/CX16. Základní řada zdravotních židlí Therapia. Decentní opora zad se zachováním komfortního sezení a plnohodnotné ergonomie. Vyzkoušejte na showroomu. Vyrobeno v ČR. Prodloužená záruka 5let.

Doprava Zdarma

Ergonomická, zdravotní židle Therapia Sense Plum HX61/CX16. Základní řada zdravotních židlí Therapia. Decentní opora zad se zachováním komfortního sezení a plnohodnotné ergonomie. Vyzkoušejte na showroomu. Vyrobeno v ČR. Prodloužená záruka 5let.

Doprava Zdarma

Ergonomická, zdravotní židle Therapia Sense Anthracite HX62/CX18. Základní řada zdravotních židlí Therapia. Decentní opora zad se zachováním komfortního sezení a plnohodnotné ergonomie. Vyzkoušejte na showroomu. Vyrobeno v ČR. Prodloužená záruka 5let.

Doprava Zdarma

Ergonomická, zdravotní židle Therapia Sense Black HX50/CX19. Základní řada zdravotních židlí Therapia. Decentní opora zad se zachováním komfortního sezení a plnohodnotné ergonomie. Vyzkoušejte na showroomu. Vyrobeno v ČR. Prodloužená záruka 5let.

Doprava Zdarma

Zdravotní židle Therapia ENERGY+ Mint HX53 navazuje na úspěšný model Thrapia ENERGY COM ve zcela novém inovativní a funkčním provedení. Český, patentovaný systém biozón na podporu zdravého sezení. Autorizovaný prodej s prodlouženou zárukou 5 let.

Kategorie
Filtr
Podle ceny

 Proč nakupovat v Ergo Interieru?

Tradice
Tradice od roku 2003
Podporujeme české výrobce
Podporujeme české výrobce
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna a showroom
Tradice
Doprava zdarma
Pro nákup nad 3000 Kč