Produtky MAYER

MAYER CZ, spol. s r.o. je český výrobce sedacího nábytku, který se specializuje na výrobu kvalitních židlí i stolů. Tato společnost byla založena v roce 1996 jako výhradní prodejce produktů Mayer Sitzmöbel pro Českou a Slovenskou republiku s právem licenční výroby v Novém Jičíně.

Výrobce MAYER CZ, spol. s r.o. je známý svou vysokou kvalitou, dlouho životností produktů, precizním čalouněním a letitou tradicí vlastní výroby. Všechny  výrobky Mayer jsou značkové a mají standardní záruku  3-5let. Mezi hlavní produktové řady patří dětské rostoucí židle Mayer, lékařské židle do zdravotnictví, dispečerská křesla pro 24h provozy a ergonomické kancelářské židle a balanční stoličky.

Dětské rostoucí židle Mayer

Výrobce Mayer nabízí široký sortiment rostoucích dětských židlí, které splňují veškeré požadavky ergonomického sezení během růstu  Vašeho dítěte. Tyto židle jsou určeny pro děti od 4 let pro výšku dítěte od 110 do 180 cm, při maximálním zatížení 100 kg.

Kromě dětských rostoucích židlí vyrábí Mayer i dětské rostoucí stoly do dětských pokojů.

Lékařské židle Mayer

Mayer také vyrábí lékařské židle, které jsou určeny pro zdravotnické, rehabilitační a laboratorní prostory. Tyto židle jsou navrženy tak, aby byly funkční a pohodlné i pro dlouhodobé sezení. Pro zdravotnické a lékařské prostředí doporučujeme vybírat židle a stoličky výhradně v čalounění určeném pro zdravotniství - látky Silvertex, Lima.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle Actikid A3 52 je určena pro děti od 4 let, od výšky dítěte 110-180 cm, při maximálním zatížení 100 kg. Dětská židle Actikid splňuje všechny požadavky zdravého sezení během růstu vašeho dítěte.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle Actikid A3 53 je určena pro děti od 4 let, od výšky dítěte 110-180 cm, při maximálním zatížení 100 kg. Dětská židle Actikid splňuje všechny požadavky zdravého sezení během růstu vašeho dítěte.

Doprava Zdarma

S dětskou rostoucí židlí Smarty 02 začnete dbát na zdravé sezení vašich dětí již od útlého věku!

Doprava Zdarma

S dětskou rostoucí židlí Smarty 09 začnete dbát na zdravé sezení vašich dětí již od útlého věku.

Doprava Zdarma
Showroom

Stolní lampa 32LED-03 bílá s USB zásuvkou, kloubem u základny a možností nastavení intenzity a barvy světla. Parametry světla této lampy se blíží parametrům denního světla.

Doprava Zdarma

Dětský rostoucí stůl Young College Profi 3 32P3 54 TW česko-německého výrobce Mayer, ideální volba pro vaše dítě. Prostorný organizér. Praktické boční odkládací plochy. Naklápěcí pracovní plocha. Polohování výšky. Měnitelné barevné krytky.

Showroom

MAYER plastový oddělovač do kontejneru 32SC vhodný pro všechny tipy kontejnerů MAYER.

Doprava Zdarma

Universální pojízdné kovové kontejnery 26 090 Mayer slouží nejen jako úložné mobilní prostory ale i na sezení. Barva korpusu stříbrná, sedací plocha čalouněná. Centrální zamykání, dvě zásuvky, dělící přepážka 1ks v základu.

Doprava Zdarma

Dětský pojízdný kontejner Mayer 32P8 AH se zámkem slouží nejen jako úložné mobilní prostory ale i na sezení. Barva korpusu stříbrná, sedací plocha dekor javor. Centrální zamykání, dvě zásuvky, dělící přepážka 1ks v základu.

Doprava Zdarma

Universální pojízdné kovové kontejnery 30 370 Mayer slouží nejen jako úložné mobilní prostory ale i na sezení. Barva korpusu stříbrna, sedací plocha čalouněná. Centrální zamykání, dvě zásuvky, dělící přepážka 1ks v základu.

Doprava Zdarma

Universální pojízdné kovové kontejnery 30 461 Mayer slouží nejen jako úložné mobilní prostory ale i na sezení. Barva korpusu stříbrná, sedací plocha čalouněná. Centrální zamykání, dvě zásuvky, dělící přepážka 1ks v základu.

Doprava Zdarma

Universální pojízdné kovové kontejnery 26 092 Mayer slouží nejen jako úložné mobilní prostory ale i na sezení. Barva korpusu stříbrná, sedací plocha čalouněná. Centrální zamykání, dvě zásuvky, dělící přepážka 1ks v základu.

Doprava Zdarma
Showroom

Universální pojízdné kovové kontejnery Mayer 32P8 26093 slouží nejen jako úložné mobilní prostory, ale i na sezení. Barva korpusu stříbrná, sedací plocha čalouněná. Centrální zamykání, dvě zásuvky, dělící přepážka 1ks v základu.

Doprava Zdarma

Universální pojízdné kovové kontejnery 26 091 Mayer slouží nejen jako úložné mobilní prostory ale i na sezení. Barva korpusu stříbrná, sedací plocha čalouněná. Centrální zamykání, dvě zásuvky, dělící přepážka 1ks v základu.

Doprava Zdarma

Universální pojízdné kovové kontejnery 30 463 Mayer slouží nejen jako úložné mobilní prostory ale i na sezení. Barva korpusu stříbrná, sedací plocha čalouněná. Centrální zamykání, dvě zásuvky, dělící přepážka 1ks v základu.

Doprava Zdarma

Universální pojízdné kovové kontejnery 30 462 Mayer slouží nejen jako úložné mobilní prostory ale i na sezení. Barva korpusu stříbrná, sedací plocha čalouněná. Centrální zamykání, dvě zásuvky, dělící přepážka 1ks v základu.

Showroom

Univerzální polička Mayer 32P9 s nastavitelným držákem knih k dětským rostoucím stolům Mayer Profi 3.

Doprava Zdarma

Nová tvář oblíbené dětské rostoucí židle Actikid A2 M1 405. Kvalitní dětská židle s ergonomicky tvarovaným sedákem i opěrákem. Vhodná pro správné sezení již od útlého věku Vašeho dítěte.

Doprava Zdarma

Nová tvář oblíbené dětské rostoucí židle Actikid A2 M2 408. Kvalitní dětská židle s ergonomicky tvarovaným sedákem i opěrákem. Vhodná pro správné sezení již od útlého věku Vašeho dítěte.

Doprava Zdarma

Dětský rostoucí stůl Young College Profi 3 32W3 58 TW česko-německého výrobce Mayer, ideální volba pro vaše dítě. Prostorný organizér. Praktické boční odkládací plochy. Naklápěcí pracovní plocha. Polohování výšky. Měnitelné barevné krytky.

Doprava Zdarma

Dětský pojízdný kontejner Mayer 32P8 W se zámkem slouží nejen jako úložné mobilní prostory ale i na sezení. Barva korpusu stříbrná, dekor vrchní části bílá. Centrální zamykání, dvě zásuvky, dělící přepážka 1ks v základu.

Doprava Zdarma

Dětské rostoucí stoly Young College Junior 32W1 18 česko-německého výrobce Mayer jsou ideální volbou pro vašeho školáka. Naklápěcí pracovní plocha. Snadné nastavení výšky stolu. Bezpečnostní ABS hrana. Možnost praktického organizéru.

Doprava Zdarma

Dětský pojízdný kontejner Mayer 32W8 AH se zámkem slouží nejen jako úložné mobilní prostory ale i na sezení. Barva korpusu bílá, dekor vrchní části javor.

Doprava Zdarma

Dětský pojízdný kontejner Mayer 32W8 W se zámkem slouží nejen jako úložné mobilní prostory ale i na sezení. Barva korpusu bílá, dekor vrchní části bílá.

Kategorie
Filtr
Podle ceny

 Proč nakupovat v Ergo Interieru?

Tradice
Tradice od roku 2003
Podporujeme české výrobce
Podporujeme české výrobce
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna a showroom
Tradice
Doprava zdarma
Pro nákup nad 3000 Kč