Produtky MAYER

MAYER CZ, spol. s r.o. je český výrobce sedacího nábytku, který se specializuje na výrobu kvalitních židlí i stolů. Tato společnost byla založena v roce 1996 jako výhradní prodejce produktů Mayer Sitzmöbel pro Českou a Slovenskou republiku s právem licenční výroby v Novém Jičíně.

Výrobce MAYER CZ, spol. s r.o. je známý svou vysokou kvalitou, dlouho životností produktů, precizním čalouněním a letitou tradicí vlastní výroby. Všechny  výrobky Mayer jsou značkové a mají standardní záruku  3-5let. Mezi hlavní produktové řady patří dětské rostoucí židle Mayer, lékařské židle do zdravotnictví, dispečerská křesla pro 24h provozy a ergonomické kancelářské židle a balanční stoličky.

Dětské rostoucí židle Mayer

Výrobce Mayer nabízí široký sortiment rostoucích dětských židlí, které splňují veškeré požadavky ergonomického sezení během růstu  Vašeho dítěte. Tyto židle jsou určeny pro děti od 4 let pro výšku dítěte od 110 do 180 cm, při maximálním zatížení 100 kg.

Kromě dětských rostoucích židlí vyrábí Mayer i dětské rostoucí stoly do dětských pokojů.

Lékařské židle Mayer

Mayer také vyrábí lékařské židle, které jsou určeny pro zdravotnické, rehabilitační a laboratorní prostory. Tyto židle jsou navrženy tak, aby byly funkční a pohodlné i pro dlouhodobé sezení. Pro zdravotnické a lékařské prostředí doporučujeme vybírat židle a stoličky výhradně v čalounění určeném pro zdravotniství - látky Silvertex, Lima.

Doprava Zdarma

Židle Freaky sport 371 pro děti a dospívající kombinuje pohodlí s kvalitním sportovním designem. Zalíbení najdete v celé paletě barevných kombinacích i v materiálech, ze kterých jsou dětské židle MAYER vyrobeny.

Doprava Zdarma

Židle Freaky 30 463 pro děti a dospívající kombinuje pohodlí s kvalitním ergonomickým sezením. Zalíbení najdete v celé paletě barevných kombinacích i v materiálech, ze kterých jsou dětské židle MAYER vyrobeny.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle Actikid A3 26 092 je určena pro děti od 4 let, od výšky dítěte 110-180 cm, při maximálním zatížení 100 kg. Dětská židle Actikid splňuje všechny požadavky zdravého sezení během růstu vašeho dítěte.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle Actikid A3 26 091 je určena pro děti od 4 let, od výšky dítěte 110-180 cm, při maximálním zatížení 100 kg. Dětská židle Actikid splňuje všechny požadavky zdravého sezení během růstu vašeho dítěte.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle Actikid A3 26 093 je určena pro děti od 4 let, od výšky dítěte 110-180 cm, při maximálním zatížení 100 kg. Dětská židle Actikid splňuje všechny požadavky zdravého sezení během růstu vašeho dítěte.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle Actikid A3 26 090 je určena pro děti od 4 let, od výšky dítěte 110-180 cm, při maximálním zatížení 100 kg. Dětská židle Actikid splňuje všechny požadavky zdravého sezení během růstu vašeho dítěte.

Doprava Zdarma

Universální pojízdné kovové kontejnery 32R8 18 Mayer slouží nejen jako úložné mobilní prostory ale i pro případné sezení.

Doprava Zdarma

Židle Freaky 08 26 092 pro děti a dospívající kombinuje pohodlí s kvalitním ergonomickým sezením. Zalíbení najdete v celé paletě barevných kombinacích i v materiálech, ze kterých jsou dětské židle MAYER vyrobeny.

Doprava Zdarma

Židle Freaky 08 26 091 pro děti a dospívající kombinuje pohodlí s kvalitním ergonomickým sezením. Zalíbení najdete v celé paletě barevných kombinacích i v materiálech, ze kterých jsou dětské židle MAYER vyrobeny.

Doprava Zdarma

Židle Freaky 08 26 093 pro děti a dospívající kombinuje pohodlí s kvalitním ergonomickým sezením. Zalíbení najdete v celé paletě barevných kombinacích i v materiálech, ze kterých jsou dětské židle MAYER vyrobeny.

Doprava Zdarma
Showroom

Dětská židle Freaky Sport 375 kombinuje pohodlí s kvalitním zpracováním sportovního designu. Zalíbení najdete v celé paletě barevných kombinacích i materiálech, ze kterých jsou dětské židle MAYER vyrobeny.

Doprava Zdarma

Dětská židle Freaky Sport 373 kombinuje pohodlí s kvalitním zpracováním sportovního designu. Zalíbení najdete v celé paletě barevných kombinacích i materiálech, ze kterých jsou dětské židle MAYER vyrobeny.

Doprava Zdarma

Dětský rostoucí stůl Young College Profi 3 32W3 54 TW česko-německého výrobce Mayer, ideální volba pro vaše dítě. Prostorný organizér. Praktické boční odkládací plochy. Naklápěcí pracovní plocha. Polohování výšky. Měnitelné barevné krytky.

Doprava Zdarma

Dětská židle Freaky Sport 397 kombinuje pohodlí s kvalitním zpracováním sportovního designu. Zalíbení najdete v celé paletě barevných kombinacích i materiálech, ze kterých jsou dětské židle MAYER vyrobeny.

Doprava Zdarma

Židle Freaky 30 370 pro děti a dospívající kombinuje pohodlí s kvalitním ergonomickým sezením. Zalíbení najdete v celé paletě barevných kombinacích i v materiálech, ze kterých jsou dětské židle MAYER vyrobeny.

Doprava Zdarma

Dětská židle Freaky Sport 390 kombinuje pohodlí s kvalitním zpracováním sportovního designu. Zalíbení najdete v celé paletě barevných kombinacích i materiálech, ze kterých jsou dětské židle MAYER vyrobeny.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle MyPony 26 090 pro nejmenší, ideální pro děti již od 4 let. Pomocí širokých možností polohování židlička padne kterékoliv postavě – jak malým školáčkům, tak rostoucím teenagerům.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle MyPony 26 091 pro nejmenší, ideální pro děti již od 4 let. Pomocí širokých možností polohování židlička padne kterékoliv postavě – jak malým školáčkům, tak rostoucím teenagerům.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle MyPony 26 092 pro nejmenší, ideální pro děti již od 4 let. Pomocí širokých možností polohování židlička padne kterékoliv postavě – jak malým školáčkům, tak rostoucím teenagerům.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle MyPony 161 pro nejmenší, ideální pro děti již od 4 let. Pomocí širokých možností polohování židlička padne kterékoliv postavě – jak malým školáčkům, tak rostoucím teenagerům.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle MyPony 169 pro nejmenší, ideální pro děti již od 4 let. Pomocí širokých možností polohování židlička padne kterékoliv postavě – jak malým školáčkům, tak rostoucím teenagerům.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle MyPony 162 pro nejmenší, ideální pro děti již od 4 let. Pomocí širokých možností polohování židlička padne kterékoliv postavě – jak malým školáčkům, tak rostoucím teenagerům.

Doprava Zdarma

Kvalitní dětská židle Actikid A2 26 090 s ergonomicky tvarovaným sedákem i opěrákem pro správné sezení již v útlém věku Vašeho dítěte. Dětská židle, která poroste s Vaším dítětem. Vyrobeno v ČR. Vhodné pro děti od 4let.

Doprava Zdarma

Židle Freaky 08 26 090 pro děti a dospívající kombinuje pohodlí s kvalitním ergonomickým sezením. Zalíbení najdete v celé paletě barevných kombinacích i v materiálech, ze kterých jsou dětské židle MAYER vyrobeny.

Kategorie
Filtr
Podle ceny

 Proč nakupovat v Ergo Interieru?

Tradice
Tradice od roku 2003
Podporujeme české výrobce
Podporujeme české výrobce
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna a showroom
Tradice
Doprava zdarma
Pro nákup nad 3000 Kč