Produtky LD SEATING

LD SEATING patří mezi přední výrobce kancelářského sedacího nábytku v České republice a celé střední Evropě. Historie této společnosti sahá do roku 1993, kdy byla založena v Boskovicích na Moravě jako rodinná firma se zaměřením na sedací nábytek.

V prvních letech tato společnost sedací nábytek dovážela, a to především z Itálie. V průběhu dalších let se firma LD Seating postupně stala výrobcem kancelářského sezení s vlastním vývojem a moderním výrobním a logistickým areálem.

Díky obchodním zastoupením v Německu, Francii, Polsku, Rumunsku a na Ukrajině  je velká část produkce určena pro zahraniční trh. V zahraničí židle LD Seating vynikají nad konkurencí zejména svou kvalitou, designem a cenou. Výsledky svého vývoje společnost LD Seating každoročně prezentuje na výstavě ORGATEC v Kolíně nad Rýnem.

Doprava Zdarma

Ergonomická kancelářská židle Leaf 500-SYS inspirovaná přírodou. Synchronní s bočním nastavením tuhosti opěráku. Výškově stavitelný opěrák, polohovatelná hlavová opěrka. Ideální poměr moderní židle za rozumnou cenu.

Doprava Zdarma

Ergonomická kancelářská židle Leaf 500-SYA inspirovaná přírodou. Synchronní automatickým nastavením tuhosti opěráku. Výškově stavitelný opěrák, polohovatelná hlavová opěrka. Ideální poměr moderní židle za rozumnou cenu.

Doprava Zdarma

Ergonomická kancelářská židle Leaf 500-SYQ inspirovaná přírodou. Synchronní mechanika s rychlo-nastavením tuhosti opěráku. Výškově stavitelný opěrák, polohovatelná hlavová opěrka. Ideální poměr moderní židle za rozumnou cenu.

Doprava Zdarma

Ergonomická kancelářská židle Leaf 501-SYS inspirovaná přírodou. Synchronní s bočním nastavením tuhosti opěráku. Výškově stavitelný opěrák, polohovatelná hlavová opěrka. Ideální poměr moderní židle za rozumnou cenu.

Doprava Zdarma

Ergonomická kancelářská židle Leaf 501-SYA inspirovaná přírodou. Synchronní automatickým nastavením tuhosti opěráku. Výškově stavitelný opěrák, polohovatelná hlavová opěrka. Ideální poměr moderní židle za rozumnou cenu.

Doprava Zdarma

Ergonomická kancelářská židle Leaf 501-SYQ inspirovaná přírodou. Synchronní mechanika s rychlo-nastavením tuhosti opěráku. Výškově stavitelný opěrák, polohovatelná hlavová opěrka. Ideální poměr moderní židle za rozumnou cenu.

Doprava Zdarma

Luxusní manažerské křeslo Fly 700 od předního českého výrobce LD Seating. Vysoký opěrák s příjemným polštářkovým čalouněním. Designová konstrukce v leštěném provedení. Prodloužená záruka 5 let.

Doprava Zdarma

Moderní designová židle Everyday 760 ve světle šedém rámu s elegantně skrytou mechanikou a područkami v základu. Integrovaná houpací mechanika s možností nastavení výšky sedu. Čalouněná samonosnou síťovinou EVERY DAY.

Doprava Zdarma

Moderní židle Everyday 765 ve světle šedém rámu s elegantně skrytou mechanikou a područkami v základu. Integrovaná houpací mechanika s možností nastavení výšky sedu. Čalouněná příjemnou samonosnou síťovinou potaženou látkou.

Doprava Zdarma

Moderní designová židle Everyday 750 v černém rámu s elegantně skrytou mechanikou a područkami v základu. Integrovaná houpací mechanika s možností nastavení výšky sedu. Čalouněná samonosnou síťovinou EVERY DAY.

Doprava Zdarma

Moderní židle Everyday 755 v černém rámu s elegantně skrytou mechanikou a područkami v základu. Integrovaná houpací mechanika s možností nastavení výšky sedu. Čalouněná příjemnou samonosnou síťovinou potaženou látkou.

Doprava Zdarma

Balanční židle Pin H730 vhodná k výškově stavitelným stolům. Udělejte meetingy zábavné a plné energie, židle Pin jsou vhodné i jako židle jednací.

Doprava Zdarma

Balanční židle Pin H850 vhodná k výškově stavitelným stolům. Udělejte meetingy zábavné a plné energie, židle Pin jsou vhodné i jako židle jednací.

Doprava Zdarma
Showroom

Luxusní kancelářské křeslo Laser 697-SYS s vysokou úrovní komfortu, ergonomie a designu. Vysoký, výškově stavitelný opěrák s polohovatelnou hlavovou opěrkou. Plně synchronní mechanika. Posuv a náklon sedáku.

Doprava Zdarma

Luxusní kancelářské křeslo Laser 695-SYS s vysokou úrovní komfortu, ergonomie a designu. Vysoký, výškově stavitelný opěrák bez hlavové opěrky. Plně synchronní mechanika s bočním nastavením tuhosti opěráku. Posuv a náklon sedáku.

Doprava Zdarma

Luxusní kancelářské křeslo Laser 690-SYS s vysokou úrovní komfortu, ergonomie a designu. Středně vysoký opěrák. Plně synchronní mechanika s bočním nastavením protiváhy opěráku. Posuv a náklon sedáku.

Doprava Zdarma

Zátěžová židle Laser určená pro 24h provoz. Plně synchronní mechanika a hliníkový kříž. Vysoký opěrák a anatomicky tvarovaný sedák zajistí vysoký komfort sezení. Vysoce odolný potah 200 000 cyklů Martindale.

Doprava Zdarma

Konferenční židle Dream 110 BR s područkami vyniká svým jednoduchým a funkčním designem s důrazem na kvalitu provedení od předního českého výrobce LD Seating. Židle je možné pro úsporu prostoru stohovat na sebe. Krycí díly černé.

Doprava Zdarma

Konferenční židle Dream 111 BR s područkami vyniká svým jednoduchým a funkčním designem s důrazem na kvalitu provedení od předního českého výrobce LD Seating. Židle je možné pro úsporu prostoru stohovat na sebe. Krycí díly šedé.

Doprava Zdarma

Moderní konferenční židle Dream 130-Z s pérovou podnoží vyrobené z kvalitní oceli. Vyrobeno předním českým výrobcem LD Seating. Židle jsou stohovatelné pro snadnou manipulaci, úklid a úsporu prostoru. Plastové krytky černé.

Doprava Zdarma

Moderní konferenční židle Dream 130-Z BR s pérovou podnoží vyrobené z kvalitní oceli. Vyrobeno předním českým výrobcem LD Seating. Židle jsou stohovatelné pro snadnou manipulaci, úklid a úsporu prostoru. Plastové krytky černé.

Doprava Zdarma

Moderní konferenční židle Dream Dream 131-Z s pérovou podnoží vyrobené z kvalitní oceli. Vyrobeno předním českým výrobcem LD Seating. Židle jsou stohovatelné pro snadnou manipulaci, úklid a úsporu prostoru. Plastové krytky šedé.

Doprava Zdarma

Moderní konferenční židle Dream Dream 131-Z BR s pérovou podnoží vyrobené z kvalitní oceli. Vyrobeno předním českým výrobcem LD Seating. Židle jsou stohovatelné pro snadnou manipulaci, úklid a úsporu prostoru. Plastové krytky šedé.

Doprava Zdarma

Dvojmístná moderní lavice Dream 140-2-N1 od předního českého výrobce LD Seating. Robustní konstrukce z kvalitní oceli a plastové provedení sedáku i opěráku pro snadnou údržbu. Spojovací profil a ocelová podnož černá, podnož leštěný hliník.

Kategorie
Filtr
Podle ceny

 Proč nakupovat v Ergo Interieru?

Tradice
Tradice od roku 2003
Podporujeme české výrobce
Podporujeme české výrobce
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna a showroom
Tradice
Doprava zdarma
Pro nákup nad 3000 Kč