Produtky LD SEATING

LD SEATING patří mezi přední výrobce kancelářského sedacího nábytku v České republice a celé střední Evropě. Historie této společnosti sahá do roku 1993, kdy byla založena v Boskovicích na Moravě jako rodinná firma se zaměřením na sedací nábytek.

V prvních letech tato společnost sedací nábytek dovážela, a to především z Itálie. V průběhu dalších let se firma LD Seating postupně stala výrobcem kancelářského sezení s vlastním vývojem a moderním výrobním a logistickým areálem.

Díky obchodním zastoupením v Německu, Francii, Polsku, Rumunsku a na Ukrajině  je velká část produkce určena pro zahraniční trh. V zahraničí židle LD Seating vynikají nad konkurencí zejména svou kvalitou, designem a cenou. Výsledky svého vývoje společnost LD Seating každoročně prezentuje na výstavě ORGATEC v Kolíně nad Rýnem.

Doprava Zdarma

Řada křesel Polo+ F34-N6 českého výrobce LD Seating nabízí škálu variant podnoží vhodných do designových interiérů.

Doprava Zdarma

Řada křesel Polo+ Polo D českého výrobce LD Seating nabízí škálu variant podnoží vhodných do designových interiérů.

Doprava Zdarma

Série designových křesel Relax V poskytuje pohodlné a stylové sezení s množstvím podnoží splňujících nevšední požadavky.

Doprava Zdarma

Série designových křesel Relax T poskytuje pohodlné a stylové sezení s množstvím podnoží splňujících nevšední požadavky.

Doprava Zdarma

Série designových křesel Relax S poskytuje pohodlné a stylové sezení s množstvím podnoží splňujících nevšední požadavky.

Doprava Zdarma

Seance je konferenční čtyřnohá stohovatelná židle vhodná do sálů či hal.

Doprava Zdarma

Ergonomická kancelářská židle Arcus 240-SYAC s anatomicky tvarovaným opěrákem ve tvaru „S“, který kopíruje linie páteře. Inovativní plně synchronní mechanika. Integrovaný posuv sedáku. Aretace opěráku až ve 3 polohách. Mezinárodní ocenění v soutěži Red Dot Design Award.

Doprava Zdarma

Ergonomická kancelářská židle Arcus 241-SYAC s anatomicky tvarovaným opěrákem ve tvaru „S“, který kopíruje linie páteře. Inovativní plně synchronní mechanika. Integrovaný posuv sedáku. Aretace opěráku až ve 3 polohách. Mezinárodní ocenění v soutěži Red Dot Design Award.

Doprava Zdarma

Designově velmi povedené křeslo Melody Office 790-SYS. Varianta Office je osazenou synchronní mechanikou klasické kancelářské židle. Melody Office nejen perfektně sladí interier, ale navíc je i velmi pohodlná.

Doprava Zdarma

Velmi povedená designová řada Melody. Varianta Melody Design 795-FR-N6 vyniká svým elegantním provedením a pohodlným tvarem opěráku i sedáku. Mechanika je integrovaná uvnitř sedáku a nenarušuje tak elegantní linie křesla Melody Design.

Doprava Zdarma

Pohodlná pérová jednací židle Stream 282-KZ-N1 jako doplněk k jedné nejprodávanějších židlí Stream. Celoučalouněný sedák i opěrák, robustní pružinová konstrukce vyrobená z oceli s područkami. Provedení N1 černý kov.

Doprava Zdarma

Pohodlná pérová jednací židle Stream 282-KZ-N4 jako doplněk k jedné nejprodávanějších židlí Stream. Celoučalouněný sedák i opěrák, robustní pružinová konstrukce vyrobená z oceli s područkami. Provedení N4 chrom.

Doprava Zdarma

Pohodlná pérová jednací židle Stream 282-KZ-N4 jako doplněk k jedné nejprodávanějších židlí Stream. Celoučalouněný sedák i opěrák, robustní pružinová konstrukce vyrobená z oceli, bez područek. Provedení N4 chrom.

Doprava Zdarma

Komfortní plně ergonomická židle LOOK 270-SYS k rychlému dodání. Ověřená plně synchronní mechanika s pohodlnou regulací odporu opěráku ze strany mechaniky. Prodloužená záruka 5 let. Vyrobeno v ČR.

Doprava Zdarma

Komfortní plně ergonomická židle LOOK 270-AT k rychlému dodání. Robustní mechanika AT s automatickou regulací odporu opěráku podle váhy uživatele. Prodloužená záruka 5 let. Vyrobeno v ČR.

Doprava Zdarma

Plně ergonomická židle Lyra 207-SY k rychlému dodání. Základní synchronní mechanika s regulací odporu opěráku zespodu sedáku. Prodloužená záruka 5 let. Vyrobeno v ČR.

Doprava Zdarma

Plně ergonomická židle Lyra 235-SYS k rychlému dodání. Ověřená synchronní mechanika SYS s boční regulací tuhosti odporu opěráku pomocí kličky. Prodloužená záruka 5 let. Vyrobeno v ČR.

Doprava Zdarma

Plně ergonomická židle Lyra 235-AT k rychlému dodání. Robustní AT synchronní mechanika s automatickou regulací odporu opěráku podle váhy uživatele. Prodloužená záruka 5 let.

Doprava Zdarma
Showroom

Ergonomická kancelářská židle Leaf 503-SYS inspirovaná přírodou. Synchronní s bočním nastavením tuhosti opěráku. Výškově stavitelný opěrák, polohovatelná hlavová opěrka. Ideální poměr moderní židle za rozumnou cenu.

Doprava Zdarma
Showroom

Ergonomická kancelářská židle Leaf 503-SYA inspirovaná přírodou. Synchronní automatickým nastavením tuhosti opěráku. Výškově stavitelný opěrák, polohovatelná hlavová opěrka. Ideální poměr moderní židle za rozumnou cenu.

Doprava Zdarma

Ergonomická kancelářská židle Leaf 503-SYQ inspirovaná přírodou. Synchronní mechanika s rychlo-nastavením tuhosti opěráku. Výškově stavitelný opěrák, polohovatelná hlavová opěrka. Ideální poměr moderní židle za rozumnou cenu.

Doprava Zdarma

Ergonomická kancelářská židle Leaf 504-SYS inspirovaná přírodou. Synchronní s bočním nastavením tuhosti opěráku. Výškově stavitelný opěrák, polohovatelná hlavová opěrka. Ideální poměr moderní židle za rozumnou cenu.

Doprava Zdarma

Ergonomická kancelářská židle Leaf 504-SYA inspirovaná přírodou. Synchronní automatickým nastavením tuhosti opěráku. Výškově stavitelný opěrák, polohovatelná hlavová opěrka. Ideální poměr moderní židle za rozumnou cenu.

Doprava Zdarma

Ergonomická kancelářská židle Leaf 504-SYQ inspirovaná přírodou. Synchronní mechanika s rychlo-nastavením tuhosti opěráku. Výškově stavitelný opěrák, polohovatelná hlavová opěrka. Ideální poměr moderní židle za rozumnou cenu.

Kategorie
Filtr
Podle ceny

 Proč nakupovat v Ergo Interieru?

Tradice
Tradice od roku 2003
Podporujeme české výrobce
Podporujeme české výrobce
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna a showroom
Tradice
Doprava zdarma
Pro nákup nad 3000 Kč