Křesla

Více než 20let patříme mezi přední české prodejce kancelářských křesel a to křesel jak na doma, tak i křesel do kanceláře. U nás si vybere každý, bez ohledu na to jestli křeslo máte jako interiérový doplněk, plnohodnotnou pracovní židli pro téměř 24h práci nebo pro relax či pro návštěvy. V nabídce najdete designová křesla od předních českých návrhářů, křesla soft seating, pracovní křesla s vyšší nosností oblíbená a reprezentativní manažerská křesla.

Spolupracujeme s předními českými výrobci kancelářských křesel. Pokud hledáte líbívá designová a reprezentativní křesla, doporučujeme zaměřit se na značku křesel LD Seating nebo Rim. Pokud hledáte pracotní a tázěžová křesla, podívejte se na křesla od výroců Antares  a Alba. Naši šikovní kolegové Vám rádi s výběrem křesel poradí.

Doprava Zdarma

Elegantní, konferenční křeslo Harmony Pure 855-D italského designu a české výroby. Moderní, celodřevěná 4-nohá podnož v dekoru olejovaného dobu. Komfortní, nízký opěrák.

Doprava Zdarma

Luxusní křeslo Harmony Modern 885 z italské návrhářské dílny dvojice Baldanzi & Novelli a provedení českým výrobcem LD Seating. Elegantní, středně vysoký opěrák s pohledným prošíváním. Houpací mechanika s možností aretace.

Doprava Zdarma

Luxusní křeslo Harmony Modern 870-D z italské návrhářské dílny dvojice Baldanzi & Novelli a provedení českým výrobcem LD Seating. Elegantní nízký opěrák, integrované područky. Dřevěná podnož, olejovaný dub.

Doprava Zdarma

Luxusní křeslo Harmony Modern 870 FW z italské návrhářské dílny dvojice Baldanzi & Novelli a provedení českým výrobcem LD Seating. Elegantní nízký opěrák, integrované područky. Dřevěná podnož otočná ve vybraném dekoru.

Doprava Zdarma

Elegantní otočné křeslo Harmony Pure 850-H italského designu a české výroby. Houpací mechanika s komfortní, boční regulací tuhosti opěráku, 4-násobnou aretací pozice opěráku a nastavením výšky sedu. Komfortní vysoký opěrák.

Doprava Zdarma

Elegantní otočné křeslo Harmony Pure 852-H italského designu a české výroby. Houpací mechanika s komfortní, boční regulací tuhosti opěráku, 4-násobnou aretací pozice opěráku a nastavením výšky sedu. Komfortní , středně vysoký opěrák.

Doprava Zdarma

Elegantní otočné křeslo Harmony Pure 852-RA italského designu a české výroby. Houpací, otočná mechanika s možností nastavení výšky sedu. Komfortní , středně vysoký opěrák.

Doprava Zdarma

Elegantní otočné křeslo Harmony Pure 852-PRA italského designu a české výroby. Otočná mechanika s možností nastavení výšky sedu. Komfortní , středně vysoký opěrák.

Doprava Zdarma

Elegantní otočné křeslo Harmony Pure 855-PRA italského designu a české výroby. Otočná mechanika s možností nastavení výšky sedu. Komfortní, nízký opěrák.

Doprava Zdarma

Luxusní kancelářské křeslo Harmony 835-PRA italského designu. Komfortní, nízký opěrák s područkami. Výškově stavitelná a otočná mechanika bez možnosti aretace a houpání. Vyrobeno předním českým výrobcem LD Seating.

Doprava Zdarma

Luxusní kancelářské křeslo Harmony 835-RA italského designu. Komfortní, nízký opěrák s područkami. Houpací, výškově stavitelná a otočná mechanika bez možnosti aretace. Vyrobeno předním českým výrobcem LD Seating.

Doprava Zdarma

Luxusní křeslo Flexi Lounge FL-XLBR-RA s čalouněnými područky a otočnou, houpací mechanikou z dílny českého výrobce LD Seating. Lukrativní design italského návrháře Paolo Orlandini vhodný do všech reprezentativních prostor i domácích pracoven. Celočalouněný korpus.

Doprava Zdarma

Luxusní křeslo Flexi Lounge FL-XL s otočnou mechanikou z dílny českého výrobce LD Seating. Lukrativní design italského návrháře Paolo Orlandini vhodný do všech reprezentativních prostor i domácích pracoven. Celočalouněný korpus.

Doprava Zdarma

Luxusní křeslo Flexi Lounge FL-XL s otočnou houpací mechanikou z dílny českého výrobce LD Seating. Lukrativní design italského návrháře Paolo Orlandini vhodný do všech reprezentativních prostor i domácích pracoven. Celočalouněný korpus.

Doprava Zdarma

Luxusní křeslo Flexi Lounge FL-L s otočnou mechanikou z dílny českého výrobce LD Seating. Lukrativní design italského návrháře Paolo Orlandini vhodný do všech reprezentativních prostor i domácích pracoven. Celočalouněný korpus.

Doprava Zdarma

Luxusní křeslo Flexi Lounge FL-L-Q na ližinové konstrukci z dílny českého výrobce LD Seating. Lukrativní design italského návrháře Paolo Orlandini vhodný do všech reprezentativních prostor i domácích pracoven. Celočalouněný korpus.

Doprava Zdarma

Elegantní otočné křeslo Flexi P FP F75-N6 od italského návrháře Paolo Orlandini s detailním zpracováním českého výrobce LD Seating. Moderní křesílko s tradičními ušáky. Designová podnož se čtyřramennou základnou v provedení leštěný hliník s kolečky.

Doprava Zdarma

Elegantní otočné křeslo Flexi P FP F20-N6 od italského návrháře Paolo Orlandini s detailním zpracováním českého výrobce LD Seating. Moderní křesílko s tradičními ušáky. Designová podnož se čtyřramennou základnou v provedení leštěný hliník.

Doprava Zdarma

Elegantní otočné, výškově stavitelné křesílko Flexi P FP F37-N6 od italského návrháře Paolo Orlandini s detailním zpracováním českého výrobce LD Seating. Moderní křesílko s tradičními ušáky. Designová podnož s tradičním pětiramenným křížem osazeným kolečky.

Doprava Zdarma

Luxusní křeslo Flexi Lounge FL-XLBR s čalouněnými područky a otočnou mechanikou z dílny českého výrobce LD Seating. Lukrativní design italského návrháře Paolo Orlandini vhodný do všech reprezentativních prostor i domácích pracoven. Celočalouněný korpus.

Doprava Zdarma

Designová, originální židle Zero G ZG 1352 s elegantně skrytou mechanikou a příjemným vzdušným čalounění od předního českého výrobce RIM. Originalita, lehkost a aerace, to je nová židle Zero G.

Doprava Zdarma

Celosíťované kancelářské křeslo Ergohuman se síťovaným opěrákem i sedákem, je určena pro nejnáročnější uživatele. Vyniká futuristickým designem, jednoduchým centrálním ovládáním a výbornou ergonomií.

Doprava Zdarma
Sleva 10 %

Luxusní manažerské křeslo Tea TE 1301 s čalouněným vysokým opěrákem a integrovanou hlavovou opěrkou. Plně synchronní mechanika ERGO-RELAX. Područky již v základu.

Doprava Zdarma

Luxusní manažerské křeslo Tea TE 1302 s čalouněným středně vysokým opěrákem. Plně synchronní mechanika ERGO-RELAX. Područky již v základu.

Strana 4 z 7  | 145 Křesel
Filtr
Parametry
Barva
Potah opěráku a sedáku
Barva rámu
Maximální nosnost
Výbava
Vyrobeno
Výška postavy
Podle ceny
Značky

 Proč nakupovat v Ergo Interieru?

Tradice
Tradice od roku 2003
Podporujeme české výrobce
Podporujeme české výrobce
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna a showroom
Tradice
Doprava zdarma
Pro nákup nad 3000 Kč