Dětské židle k psacímu stolu

Naučte dítě správně sedět již v útlém věku. Nejširší výběr rostoucích židlí pro děti. Spolupráce s předními českými výrobci. Prodloužená záruka 5 let. Vyzkoušejte na prodejně nebo objednejte na e-shopu.

Doprava Zdarma

Židle Freaky 30 370 pro děti a dospívající kombinuje pohodlí s kvalitním ergonomickým sezením. Zalíbení najdete v celé paletě barevných kombinacích i v materiálech, ze kterých jsou dětské židle MAYER vyrobeny.

Doprava Zdarma

Kvalitní dětská židle Actikid A2 26 090 s ergonomicky tvarovaným sedákem i opěrákem pro správné sezení již v útlém věku Vašeho dítěte. Dětská židle, která poroste s Vaším dítětem. Vyrobeno v ČR. Vhodné pro děti od 4let.

Doprava Zdarma

Židle Freaky 08 26 090 pro děti a dospívající kombinuje pohodlí s kvalitním ergonomickým sezením. Zalíbení najdete v celé paletě barevných kombinacích i v materiálech, ze kterých jsou dětské židle MAYER vyrobeny.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle Actikid A3 26 091 je určena pro děti od 4 let, od výšky dítěte 110-180 cm, při maximálním zatížení 100 kg. Dětská židle Actikid splňuje všechny požadavky zdravého sezení během růstu vašeho dítěte.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle Actikid A3 26 092 je určena pro děti od 4 let, od výšky dítěte 110-180 cm, při maximálním zatížení 100 kg. Dětská židle Actikid splňuje všechny požadavky zdravého sezení během růstu vašeho dítěte.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle Actikid A3 26 093 je určena pro děti od 4 let, od výšky dítěte 110-180 cm, při maximálním zatížení 100 kg. Dětská židle Actikid splňuje všechny požadavky zdravého sezení během růstu vašeho dítěte.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle Actikid A3 26 090 je určena pro děti od 4 let, od výšky dítěte 110-180 cm, při maximálním zatížení 100 kg. Dětská židle Actikid splňuje všechny požadavky zdravého sezení během růstu vašeho dítěte.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle MyPony 26 092 pro nejmenší, ideální pro děti již od 4 let. Pomocí širokých možností polohování židlička padne kterékoliv postavě – jak malým školáčkům, tak rostoucím teenagerům.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle MyPony 26 090 pro nejmenší, ideální pro děti již od 4 let. Pomocí širokých možností polohování židlička padne kterékoliv postavě – jak malým školáčkům, tak rostoucím teenagerům.

Doprava Zdarma
Sleva 25 %

Kvalitní dětská rostoucí židle Fuxo S-Line SU7/SU34 s ergonomicky tvarovaným čalouněním pro správné usazení ke školním povinnostem pro děti od 4 let od výšky 110 cm do 180 cm.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle MyPony 26 091 pro nejmenší, ideální pro děti již od 4 let. Pomocí širokých možností polohování židlička padne kterékoliv postavě – jak malým školáčkům, tak rostoucím teenagerům.

Doprava Zdarma

Dětská židle Freaky Sport 392 kombinuje pohodlí s kvalitním zpracováním sportovního designu. Zalíbení najdete v celé paletě barevných kombinacích i materiálech, ze kterých jsou dětské židle MAYER vyrobeny.

Doprava Zdarma

Dětská židle Freaky Sport 396 kombinuje pohodlí s kvalitním zpracováním sportovního designu. Zalíbení najdete v celé paletě barevných kombinacích i materiálech, ze kterých jsou dětské židle MAYER vyrobeny.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle MyChamp 30 463 s polohovatelnými područkami, vhodná i pro nejmenší děti. Podložka pro správnou oporu nohou. Výškově nastavitelný opěrák, posuvný sedák. Robustní konstrukce. Český výrobce Mayer prodloužená záruka 5let.

Doprava Zdarma
Showroom

Dětská rostoucí židle MyChamp 30 462 s polohovatelnými područkami, vhodná i pro nejmenší děti. Podložka pro správnou oporu nohou. Výškově nastavitelný opěrák, posuvný sedák. Robustní konstrukce. Český výrobce Mayer prodloužená záruka 5let.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle MyChamp 30 461 s polohovatelnými područkami, vhodná i pro nejmenší děti. Podložka pro správnou oporu nohou. Výškově nastavitelný opěrák, posuvný sedák. Robustní konstrukce. Český výrobce Mayer prodloužená záruka 5let.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle MyChamp 30 370s polohovatelnými područkami, vhodná i pro nejmenší děti. Podložka pro správnou oporu nohou. Výškově nastavitelný opěrák, posuvný sedák. Robustní konstrukce. Český výrobce Mayer prodloužená záruka 5let.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle MyChamp 26 093 s polohovatelnými područkami, vhodná i pro nejmenší děti. Podložka pro správnou oporu nohou. Výškově nastavitelný opěrák, posuvný sedák. Robustní konstrukce. Český výrobce Mayer prodloužená záruka 5let.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle MyChamp 26 092s polohovatelnými područkami, vhodná i pro nejmenší děti. Podložka pro správnou oporu nohou. Výškově nastavitelný opěrák, posuvný sedák. Robustní konstrukce. Český výrobce Mayer prodloužená záruka 5let.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle MyChamp 26 091 s polohovatelnými područkami, vhodná i pro nejmenší děti. Podložka pro správnou oporu nohou. Výškově nastavitelný opěrák, posuvný sedák. Robustní konstrukce. Český výrobce Mayer prodloužená záruka 5let.

Doprava Zdarma

Dětská rostoucí židle MyChamp 26 090 s polohovatelnými područkami, vhodná i pro nejmenší děti. Podložka pro správnou oporu nohou. Výškově nastavitelný opěrák, posuvný sedák. Robustní konstrukce. Český výrobce Mayer prodloužená záruka 5let.

Doprava Zdarma
Sleva 25 %

Kvalitní dětská rostoucí židle Fuxo S-Line SU41/SU34 s ergonomicky tvarovaným čalouněním pro správné usazení ke školním povinnostem pro děti od 4 let od výšky 110 cm do 180 cm.

Doprava Zdarma
Sleva 25 %

Kvalitní dětská rostoucí židle Fuxo S-Line SU41/SU22 s ergonomicky tvarovaným čalouněním pro správné usazení ke školním povinnostem pro děti od 4 let od výšky 110 cm do 180 cm.

Doprava Zdarma
Sleva 25 %

Kvalitní dětská rostoucí židle Fuxo S-Line SU65/SU24 s ergonomicky tvarovaným čalouněním pro správné usazení ke školním povinnostem pro děti od 4 let od výšky 110 cm do 180 cm.

 Proč nakupovat v Ergo Interieru?

Tradice
Tradice od roku 2003
Podporujeme české výrobce
Podporujeme české výrobce
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna a showroom
Tradice
Doprava zdarma
Pro nákup nad 3000 Kč